حکم انتصاب

سرپرست اداره آموزش پژوهشکده سرطان معتمد منصوب شد

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۴ کد : ۳۶۰۶۹ آخرین اخبار
طی حکمی از سوی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، محمدرضا خوشنود به سمت سرپرست اداره آموزش پژوهشکده منصوب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد، متن حکم به شرح ذیل است:

برادر ارجمند جناب آقای محمد رضا خوشنود قویم

موضوع: انتصاب

احتراماً، با عنایت به تجربه و توانمندی حضرتعالی، به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و پژوهشی و به موجب این ابلاغ به سمت "سرپرست اداره آموزش پژوهشکده سرطان معتمد" منصوب می گردید.
مقوله آموزش یکی از مهمترین ظرفیت های بالقوه پژوهشکده می باشد که ضروری است هرچه سریعتر به فعلیت رسیده و علاوه بر نشر دانش، موجب تحصیل و جذب منابع و منافع مالی در سطحی به مراتب فراتر از دیگر مراکز تخصصی پژوهشکده گردد. لذا شایسته است نهایت تلاش و همت خود را در جهت راه اندازی دوره های آموزشی بویژه دوره های تخصصی و فوق تخصصی شایسته شان پژوهشکده معطوف و مصروف دارید تا انشاا... از این ظرفیت بی¬نظیر استفاده کافی و وافی بعمل آید.
توفیق روزافزون حضرتعالی در خدمت به میهن و نظام مقدس اسلامی را از حق تعالی مسئلت دارم.

رامین صرامی فروشانی

سرپرست پژوهشکده