دکتر اردشیر قوام زاده به عنوان رییس کنگره بین المللی سه گانه سرطان معتمد منصوب گردید

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۷ کد : ۳۶۱۱۳ آخرین اخبار
طی حکمی از سوی دکتر رامین صرامی ربیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، دکتر اردشیر قوام زاده به سمت رئیس کنگره بین المللی سه گانه سرطان معتمد منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد، دکتر اردشیر قوام زاده درحال حاضر مشاور ارشد ریاست  پژوهشکده و رئیس هیئت بورد انکولوژی سرطان است.
متن حکم به شرح ذیل است:

استاد ارجمند جناب آقای دکتر اردشیر قوام زاده

موضوع: انتصاب

احتراماً، نظر به برگزاری کنگره سه گانه پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در سال جاری، مزید امتنان و مایه افتخار این پژوهشکده است که به موجب این ابلاغ به عنوان "رئیس کنگره سه گانه پژوهشکده سرطان معتمد" منصوب گردیده، قبول مسئولیت می فرمائید.
انشاا... به برکت حضور شما استاد گرانقدر کنگره امسال با شکوه هرچه بیشتر برگزار گردد.
توفیق روزافزون حضرتعالی در خدمت به میهن و نظام مقدس اسلامی را از حق تعالی مسئلت دارم.

رامین صرامی فروشانی

سرپرست پژوهشکده