تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برلزوم حمایت همکاری ها در حوزه فناوری با جهاددانشگاهی

۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۱ کد : ۳۷۲۰۱ آخرین اخبار

دکتر حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران طی بازدیدی از پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، در جمع اعضای هیئت علمی و مدیران دپارتمان های پژوهشی این مجموعه جهاددانشگاهی، بر لزوم حمایت همکاریها در حوزه فناوری با جهاد دانشگاهی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، دکتر قناعتی که در راستای ارائه گزارش پروژه مشترک علمی تحقیقاتی با پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی از این مرکز بازدید نمود، با ابراز خرسندی از فعالیت های گسترده این مجموعه، بر لزوم حمایت از  این فناوری ها تاکید ورزید.
رئیس دانشگاه مادر علوم پزشکی کشور، بر اجرای طرح عظیم ایجاد ناحیه فناوری سلامت در جنوب شهر تهران خبر داد و از فناوران جهاددانشگاهی برای مشارکت در این طرح راهبردی ملی دعوت به همکاری کرد.
دکتر صرامی سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد نیز با ارائه برخی از طرح های شاخص پژوهشی در پژوهشکده، حمایت و استمرار همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران را بخصوص از ایده های نوین پژوهشگران جوان، در توسعه طرح های فناورانه ملی مهم ارزیابی نمود.