رییس پژوهشکده سرطان معتمد:

استاد قوام زاده، مصداق واقعی یک جهادگر دانشگاهی است

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۶ کد : ۴۳۶۱۶ اسلایدر آخرین اخبار
استاد قوام زاده، مصداق واقعی یک جهادگر دانشگاهی است

رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی با اشاره به سجایای اخلاقی و جایگاه برجسته علمی استاد اردشیر قوام زاده از وی به عنوان مصداق بارز یک جهادگر دانشگاهی یاد کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، دکتر رامین صرامی فروشانی، رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و رییس کمیته سلول درمانی و فناوری های نوین پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی سخنانی در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره تحقیقات سلولهای بنیادی و خونساز - جایزه دکتر قوام زاده که  امروز با حضور جمعی از استادان برجسته از جمله استاد اردشیر قوام زاده و استاد رضا ملک زاده و نیز دکتر بیگلری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس سابق انستیتو پاستور ایران، دکتر جمشیدی، رییس بیمارستان دکتر شریعتی، دکتر واعظی، رییس پژوهشکده سل‌تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهرانن در بیمارستان شریعتی برگزار شد با تجلیل از شخصیت والا و جایگاه علمی برجسته استاد قوام زاده اظهار داشت: شناخته شدن به عنوان یک جهادگر در مجموعه جهاد دانشگاهی نیازمند بهره مندی از خصوصیات ویژه‌ای است که مصداق عینی یک جهادگر واقعی را در وجود پروفسور قوام زاده می‌بینیم. یک پزشک نمونه که هیچگاه به منافع شخصی خود توجه نکرده و همواره به فکر بیماران بوده است.

دکتر صرامی فروشانی افزود: ایشان در عین حال یک مدیر توانمند و جهادی است و تا کاری را که در جهت خدمت به مردم برعهده گرفته به سرانجام نرساند، دست از کار نمی کشد.  حاصل سال ها تلاش ایشان، تربیت شاگردانی است که امروز خود به متخصصانی برجسته تبدیل شده اند.

وی خاطرنشان کرد: افتخار ما در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی است که از وجود ارزشمند استاد پروفسور قوام زاده بهره مند هستیم.

رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی افزود: در جهاد دانشگاهی بحث توسعه فناوری را به عنوان سیاست راهبردی در پیش گرفته‌ایم و همین راهبرد را در پژوهشکده سرطان معتمد نیز در دستور کار قرار داده ایم. در حوزه توسعه  فناوری های پیشرفته درمان (ATMP) تلاش های زیادی صورت گرفته است و با حضور پروفسور قوام زاده در پژوهشکده سرطان معتمد، نقطه عطفی در فعالیت های این مجموعه حاصل شده است.

دکتر صرامی فروشانی خاطر نشان کرد: هشت پروژه فناورانه را در پژوهشکده سرطان معتمد در دست انجام داریم و یکی از بالاترین بودجه های پژوهشی جهاد دانشگاهی به این پروژه های مهم تزریق می شود که این مسئله به دلیل حضور و اعتمادی است که به پروفسور قوام زاده وجود دارد.

رییس کمیته سلول درمانی و فناوری های نوین پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در بحث سلول درمانی، پیوند مغز استخوان به خوبی انجام می‌شود، اما این حوزه محدود به سلول های بنیادی نیست. در عمل اینقدر که در پیوند مغز استخوان کار انجام شده، در بخش‌های دیگر کار  نشده است که البته به نظر می رسد عمده مشکل در رگولیشن‌ها است. در توزیع اعتبارات هم شاهدیم که بودجه در مبالغ اندک به پروژه های موازی اختصاص می یابد و گاه افرادی این بودجه ها را دریافت می کنند که حتی با بودجه های بیشتر هم توان به ثمر رساندن پروژه ها را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه  با تشکیل کمیته سلول درمانی در وزارت بهداشت، جمعی از بهترین متخصصان به دنبال تعیین سیاست ها، رگولیشن ها و تخصیص درست منابع در این بخش هستند از جمله تلاش می کنیم که به جای پروژه های متعدد، دو، سه پروژه مهم را مدنظر بگیریم و سعی کنیم که طی دو، سه سال آنها را به نتیجه برسانیم که امیدواریم این هم افزایی ها و تلاش ها به نتیجه مطلوب برسد.

text to speech icon

نظر شما :