رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی از مجتمع پزشکی جهاد دانشگاهی قزوین بازدید کرد

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۹ کد : ۴۴۸۷۳ آخرین اخبار

دکتر صرامی فروشانی، طی سفری یک روزه همراه با مهندس نظری از دفتر مرکزی جهاددانشگاهی، از مجتمع پزشکی جهاد دانشگاهی استان قزوین دیدن کرد و از نزدیک در جریان گسترش فعالیت ها و راه اندازی مرکز خدمات تخصصی بیماری های پستان این مرکز قرار گرفت.

گفتنی است، این استان نیز در راستای راه اندازی شبکه ملی درمانی سرطان زیر نظر پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، متقاضی راه اندازی این مرکز در استان خود است.

در این بازدید که به میزبانی مهندس پیله چی رئیس و مهندس خاکباز معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی قزوین برگزار گردید، ظرفیت های علمی و پژوهشی این مجتمع توسط دکتر صرامی بررسی گردید و در جریان این بازدید با نیروی تخصصی، کادر درمان و آزمایشگاهی این مجتمع به گفت و گو نشست.

کلید واژه ها: مجتمع