آمادگی جهاد دانشگاهی برای ایجاد مراکز تشخیص و غربالگری سرطان پستان در سراسر کشور

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۴۵۲۱۵ آخرین اخبار
آمادگی جهاد دانشگاهی برای ایجاد مراکز تشخیص و غربالگری سرطان پستان در سراسر کشور

دکتر طیبی در نشست خبری پویش سراسری سرطان معتمد تأکید کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه‌هایی که به سرآمدی خوبی رسیده است، از جمله درمان نازایی و سرطان پستان، آمادگی ایجاد مراکز تخصصی مرتبط را دارد.

به گزارش ایسنا، همزمان با فرارسیدن ماه اکتبر (ماه جهانی ارتقاء آگاهی بانوان در زمینه سرطان پستان)، برای سومین سال پیاپی "پویش سراسری سرطان معتمد" از سوی جهاد دانشگاهی به صورت مجازی و در قالب برنامه‌های متنوع آموزشی، ترویجی و فرهنگی با حضور تیم تخصصی متشکل از ۳۰ متخصص حوزه سرطان و با حمایت سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف از ۹ مهرماه تا ۹ آبان‌ماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

نشست خبری معرفی برنامه‌های این پویش صبح امروز (یکشنبه ۱۱ مهرماه) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی (مرکز تحقیقات سرطان پستان)، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی، دکتر حمید احمدی، مدیر پلی کلینیک فوق تخصصی بیماری‌های پستان پژوهشکده سرطان معتمد، دکتر آسیه الفت‌بخش، معاون پژوهشی آموزشی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و راحله انوری، مدیر روابط عمومی این پژوهشکده برگزار شد.

دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی در این نشست با اشاره به اهمیت جایگاه بانوان در جامعه گفت: امام خمینی (ره) درخصوص شخصیت و مقام زن فرموده‌اند: "زن محضر تحقق آمال بشر است" و "از دامن زن مرد به معراج می‌رود" که این موضوع اهمیت نقش زن در خانواده و جامعه را نشان می‌دهد. بانوان جامعه برای ایفای نقش‌های مهم خود، نیازمند داشتن سلامت جسم و روح هستند تا بتوانند هم آموزش ببینند و هم آموزش دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: بخش زیادی از فعالیت‌های این مجموعه بزرگ علمی و فناورانه کشور به حوزه سلامت، به ویژه سلامت بانوان کشور اختصاص داده‌ایم و پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) فعالیت‌های قابل توجهی را در این حوزه داشته است. انجام پژوهش‌های پیشرفته در حوزه پیشگیری، غربالگری زودهنگام، تشخیص و درمان از مهم‌ترین فعالیت‌های پژوهشکده معتمد است و هر ساله با انجام پژوهش‌های نوین مانند سلول درمانی، ژن درمانی، ویروس درمانی، فرآیند درمان بیماران را با جدیت پیگیری می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: در عین حال، پژوهشکده معتمد فعالیت‌های آموزشی و ترویجی در داخل و خارج از کشور ارائه می‌کند. سالانه بیش از ۱۵۰ هزار بیمار از داخل و خارج از کشور، برای تشخیص و درمان به این پژوهشکده مراجعه می‌کنند. همچنین فعالیت‌های این پژوهشکده در خارج از کشور در قالب مدارس علمی و فناورانه، با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

آمادگی جهاد دانشگاهی برای ایجاد مراکز تشخیص و غربالگری سرطان پستان در سراسر کشور

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: ماه اکتبر (ماه جهانی ارتقاء آگاهی بانوان در زمینه سرطان پستان) که در ایران از تاریخ ۹ مهرماه تا ۹ آبان است، فرصت مناسبی برای پرداختن به برنامه‌های مختلف آموزشی و ترویجی در این حوزه است. همانطور که متخصصان این حوزه تأکید می‌کنند، پیشگیری، غربالگری و تشخیص به موقع سرطان پستان،‌ به درمان سریع‌تر، مؤثرتر و کم‌هزینه‌تر بیماری کمک شایانی می‌کند.

دکتر طیبی تأکید کرد: در جهاد دانشگاهی تلاش می‌کنیم از طریق توسعه فعالیت‌های شاخص علمی و فناورانه و آوردن آنها به بالین و ارائه خدمات نوین تشخیصی و درمانی به عموم مردم، دین خود را به جامعه و کشور ادا کنیم. با توجه به اهمیت نقش بانوان به عنوان ستون خانواده، باید به شکل مناسب‌تری به موضوع سرطان پستان پرداخته شود و در این حوزه، به دلیل گستردگی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در سراسر کشور، بارها اعلام کرده‌ایم که آماده ایجاد مراکز تشخیص و غربالگری در سراسر کشور هستیم.

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه‌هایی که به سرآمدی خوبی رسیده است، از جمله درمان نازایی و سرطان پستان، آمادگی ایجاد مراکز تخصصی مرتبط (در سراسر کشور) را دارد؛ البته این موضوع منوط به تأمین بودجه‌های مورد نیاز است. همواره تلاش کرده‌ایم که فعالیت‌های خود را در حوزه پژوهش و فناوری گسترش دهیم و امیدواریم حمایت‌ها از این نهاد همچنان ادامه داشته باشد.


نظر شما :