پنجاه و ‌یکمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی بیماری های پستان منتشر شد

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۱۵۸۱ آخرین اخبار

فصلنامه علمی پژوهشی بیماری های پستان

پنجاه و ‏یکمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی بیماری های پستان، پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) جهاد دانشگاهی مربوط به زمستان ۱۳۹۹ منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی،در این شماره ۷ مقاله با عناوین زیر منتشر شده است:

1. مقایسه تأثیرآموزش خودمدیریتی لنف ادم به دو شیوه‌ حضوری و مجازی بر کیفیت زندگی زنان با سرطان پستان: یک کارآزمایی بالینی تصادفی
  2. ارزیابی اثرات ملاتونین بر خستگی و تغییرات سطوح سرمی اینترلوکین۶  ناشی از شیمی ‏درمانی و پرتودرمانی ادجوانت در زنان مبتلا به سرطان پستان: کارآزمایی بالینی
  3. مقایسه‏ حساسیت و ویژگی نمونه ‏برداری سوزنی بین دو روش اسمیر مرسوم و روش سیتولوژی مبتنی بر مایع در توده‌های قابل لمس پستان
  4. بررسی اثربخشی زوج‌درمانی هیجان‌مدار به شیوه گروهی بر پرخاشگری ارتباطی زوج‌های دارای زنان مبتلا به سرطان پستان: یک مطالعه نیمه‌تجربی
  5. مقایسه اثر۴ و ۱۲ هفته تمرین هوازی بر حجم تومور موش‏های ماده مبتلا به سرطان پستان
  6. تاثیر دوره‏های تمرین هوازی بر رشد تومور و بیان ژن و پروتئین  BCL-۲ در موش‏های ماده مبتلا به سرطان پستان
  7. نقدی بر مقاله «تاثیر ۱۰ هفته اجرای تمرین تناوبی شدید بر بیان پروتئینی NF-kB و بیان ژن‌‏های Atrogin-۱ و MuRF-۱ در مایوست‏های عضله قلبی موش‌‏های ماده مبتلا به سرطان پستان»

لازم به یادآوری است؛ فصلنامه بیماری های پستان در پایگاه بین المللی Scopus، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، بانک اطلاعات نشریات کشور (magiran) و پایگاه سیویلیکا (CIVILICA) نمایه می شود.

• جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مقالات، به وب سایت www.ijbd.ir مراجعه فرموده یا روی تصویر زیر کلیک کنید.