انتصاب مدیر پلی کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۶ کد : ۳۱۸۶۵ آخرین اخبار
طی حکمی از سوی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد، مدیر پلی کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان پژوهشکده منصوب گردید.

دکتر رامین صرامی، سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، طی حکمی دکتر حمید احمدی را به عنوان مدیر پلی کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان پژوهشکده سرطان معتمد منصوب نمود.

همچنین طی نامه ای جداگانه از سوی ریاست پژوهشکده، از خدمات ارزشمند و چندین ساله سرکار خانم دکتر  عصمت السادات هاشمی مدیر سابق پلی کلینیک بیماری های پستان پژوهشکده، قدردانی گردید.

متن حکم "دکتر حمید احمدی" متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص (فلوشیپ) جراحی پستان، به شرح ذیل است؛

برادر ارجمند جناب آقای دکتر حمید احمدی
موضوع: انتصاب

با توجه به تعهد و تخصص حضرتعالی و به موجب این ابلاغ شما را به عنوان "مدیر پلی کلینیک فوق تخصصی بیماریهای پستان پژوهشکده سرطان‌ معتمد" منصوب می نمایم.
ایجاد تحول جدی در سازمان کلینیک و افزایش بهره وری، ارتقای همه جانبه کمی و کیفی خدمات درمانی، تکریم بیش از پیش و افزایش سطح رضایتمندی مراجعان و بیماران، ارتقای زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری خصوصا پرونده های الکترونیک، HIS و نوبت دهی، پشتیبانی موثر و ارایه خدمات جامع به حوزه پژوهش و توجه و عنایت جدی به قشر محروم جامعه از اهم وظایف جنابعالی خواهد بود.
توفیق روز افزون حضرتعالی در خدمت به میهن و نظام مقدس اسلامی را از حق تعالی مسئلت دارم.

رامین صرامی فروشانی
                                                                                                  سرپرست پژوهشکده

متن نامه تقدیر و تشکر از زحمات مدیر سابق کلینیک به شرح ذیل است:

خواهر ارجمند سرکار خانم دکتر عصمت السادات هاشمی
عضو محترم هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی
موضوع: تقدیر و تشکر

بدینوسیله از زحمات چندین ساله بسیار ارزشمند سرکار عالی در مدیریت کلینیک فوق تخصصی پژوهشکده سرطان معتمد تشکر و قدردانی می نمایم.
برقراری یک سیستم منضبط و استمرار فعالیتها و خدمات درمانی مرهون مجاهدت خستگی ناپذیر شما جهادگر نمونه است.
انشالله ضمن استمرار برخورداری از مشارکت و ارشاد راهبردی سرکار عالی در حوزه درمان، در سازمان پژوهش نیز، بیش از پیش از حضور مبارکتان بهره مند گردیم.

رامین صرامی فروشانی
                                                                                                        سرپرست پژوهشکده