نخستین نشست هم اندیشی نویسندگان کودک و نوجوان با پژوهشکده معتمد برگزار شد

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۴ کد : ۳۳۶۳۳ آخرین اخبار

همزمان با ایام گرامیداشت سالگرد جهاددانشگاهی و با هدف فرهنگ سازی و آشنایی با مباحث پیشگیری از سرطان بخصوص از دوران کودکی و نوجوانی، به دعوت از پژوهشکده معتمد، نخستین جلسه هم اندیشی با نویسندگان کودک و نوجوان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده معتمد؛ در این جلسه که به همت روابط عمومی پژوهشکده و با حضور مسئولان انجمن کودک و نوجوان و جمعی از نویسندگان توانمند این حوزه در پژوهشکده معتمد برگزار گردید، ضرورت های اهمیت به شناخت و پیشگیری از سرطان پستان توسط دکتر مجیدزاده رئیس پژوهشکده معتمد تببین گردید.
دکتر کیوان مجیدزاده رییس پژوهشکده معتمد، آگاهی بخشی به عموم جامعه و مردم بخصوص از دوران کودکی برای نهادینه شدن فرهنگ پیشگیری از سرطان در خانواده ها را دغدغه پژوهشکده عنوان نمود و بر تغییر و بهبود سبک زندگی از دوران کودکی در خانواده ها تاکید ورزید.
گفتنی است؛ پژوهشکده معتمد در تلاش است تا با کمک نویسندگان و فرهیختگان و هنرمندان و ورزشکاران جامعه در مسیر آگاه سازی و اطلاع رسانی به عموم جامعه با هدف کاهش نرخ سرطان گام بردارد.