همزمان با بزرگداشت ایام سالگرد جهاددانشگاهی؛ همایش دوچرخه سواری سفیران سلامت معتمد برگزار شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۳۶۴۰ آخرین اخبار

شهردار تهران همزمان با سالگرد جهاددانشگاهی با سفیران سلامت پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی هم رکاب شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده معتمد – مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاددانشگاهی، در این برنامه که به همت روابط عمومی پژوهشکده و با هدف آگاه سازی عموم جامعه نسبت به سرطان پستان صبح امروز ۱۵ مردادماه برگزار گردید،شهردار تهران همراه با سفیران سلامت پژوهشکده سرطان معتمد، مسیر میدان توحید تا ساختمان شماره درمانی پژوهشکده را رکاب زدند.

لازم به ذکر است؛ این برنامه در آستانه سالگرد جهاددانشگاهی و توسط ورزشکاران دوچرخه سوار که مدتی است به عنوان سفیران سلامت پژوهشکده معتمد در اطلاع رسانی و انتقال پیام های بهداشتی این مجموعه به جامعه بخصوص بانوان همکاری دارند؛ همراه با تعدادی از پزشکان و همکاران پژوهشکده برگزار شد.