با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

شعبه پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در استان مرکزی راه انداری می‌شود

۰۷ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۹ کد : ۳۹۷۴۲ آخرین اخبار
در سومین روز نمایشگاه دستاوردهای جهاددانشگاهی، تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و استانداری استان مرکزی در رابطه با راه اندازی شعبه پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در این استان به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و استانداری استان مرکزی امروز، ۷ دی ماه و در سومین روز برپایی نمایشگاه دستاوردهای جهاددانشگاهی، با حضور فرزاد مخلص‌الائمه استاندار استان مرکزی و دکتر حمید رضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر رامین صرامی رییس پژوهشکده معتمد سرطان، امضا شد.

این تفاهم‌نامه به منظور راه‌اندازی شعبه پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در استان مرکزی منعقد شده است.

«نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰» از صبح یکشنبه (۵ دی) در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو در تهران کار خود را آغاز کرده و تا نهم دی ادامه خواهد داشت.

در این نمایشگاه، بخش‌ها و واحدهای مختلف زیرمجموعه جهاد دانشگاهی با پریایی غرفه‌هایی، به معرفی فعالیت‌ها و دستاوردهای خود می‌پردازند.