همزمان با هفته سلامت انجام می شود:

غربالگری رایگان بیماری های پستان توسط پژوهشکده سرطان معتمد

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۶ کد : ۴۳۵۰۹ آخرین اخبار
غربالگری رایگان بیماری های پستان توسط پژوهشکده سرطان معتمد

پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی با همکاری شهرداری تهران از 18 تا 23 اردیبهشت ماه با استقرار یک تیم پزشکی در سرای محله حافظیه منطقه 13(بوستان پیروزی) نسبت به آموزش اصول پیشگیری و تشخیص سرطان و غربالگری رایگان بیماری های پستان اقدام کرده است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، سرطان پستان به عنوان شایع ترین سرطان زنان در ایران و جهان، مهمترین عامل مرگ و میر بانوان در اثر سرطان به شمار می رود. متاسفانه به دلایل مختلف سن ابتلا به این سرطان در ایران، پایین تر از متوسط جهانی است و با وجود تلاش های صورت گرفته، شیوع این سرطان در کشور با آهنگی نگران کننده در حال افزایش است. این در حالی است که در صورت تشخیص زودرس این سرطان در مراحل اولیه، احتمال بهبود و بقای بیمار بسیار بالاست. در راستای فعالیت ها و برنامه های گسترده پژوهشکده سرطان معتمد در زمینه پیشگیری، غربالگری و تشخیص به هنگام سرطان و دیگر بیماری های پستان، تیمی از اعضای پژوهشکده همزمان با هفته سلامت (هفته جاری) ازساعت 16:30 تا 20 با برپایی غرفه ارائه خدمات آموزشی و اطلاع رسانی در بوستان پیروزی نسبت به آموزش چهره به چهره و افزایش آگاهی شهروندان در خصوص راهکارهای پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و دیگر بیماری های پستان  اقدام کرده اند.

کلید واژه ها: غربالگری