حکم انتصاب

انتصاب سرپرست گروه پژوهشی طب فراگیر پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۳۹۰۲ آخرین اخبار
طی حکمی از سوی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی سرپرست گروه پژوهشی طب فراگیر این پژوهشکده، منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، دکتر رامین صرامی فروشانی رئیس پژوهشکده طی حکمی آقای دکتر محمد امین جاویدی را به سمت "سرپرست گروه پژوهشی طب فراگیر"پژوهشکده منصوب نمود.

وی همچنین طی نامه ای از تلاش های خالصانه و زحمات مدیر قبلی این گروه " آقای دکتر علیرضا مجید انصاری" در زمان تصدی ایشان قدردانی نمود.

متن حکم دکتر محمد امین جاویدی به شرح ذیل است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر محمد امین جاویدی

موضوع: انتصاب

نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی و آموزشی پژوهشکده و به موجب این ابلاغ شما را به عنوان "سرپرست گروه طب فراگیر پژوهشکده سرطان معتمد" منصوب می نمایم.

امید است با اتکال به خداوند متعال، همت و توان خویش را در انجام امور محوله طبق مقررات و دستور العمل­های مربوطه به کار گیرید.

توفیق روز افزون حضرتعالی در خدمت به میهن و نظام مقدس اسلامی را از حق تعالی مسئلت دارم.

رامین صرامی فروشانی

رئیس

متن حکم دکتر علیرضا مجید انصاری به شرح ذیل است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر علیرضا مجید انصاری

موضوع: تقدیر و تشکر

بدینوسیله از تلاش های خالصانه و زحمات بسیار ارزشمند شما در امر مدیریت دپارتمان طب مکمل و کیفیت زندگی و گروه طب مکمل پژوهشکده سرطان معتمد صمیمانه تشکر می نمایم.

این پژوهشکده مدیون و قدردان چنین جهادگران پرتلاش و بی ادعایی که در جهت کسب رضای الهی و خدمت به مام میهن از خود هزینه می کنند بوده و خواهد بود.

با احترامات فائقه

رامین صرامی فروشانی