در مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد جهاددانشگاهی؛

جهادگران نمونه پژوهشکده سرطان معتمدجهاددانشگاهی معرفی شدند

مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با حضور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار و جهادگران نمونه این نهاد معرفی و تقدیر شدند.
۰۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۵ کد : ۴۶۷۷۰ آخرین اخبار
جهادگران نمونه پژوهشکده سرطان معتمدجهاددانشگاهی معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی و تقدیر از جهادگران نمونه این نهاد با حضور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی امروز سه شنبه 4 مردادماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

در برنامه‌ امسال گرامیداشت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی که به دلیل قرار گرفتن 16 مرداد ماه در دهه اول ماه محرم و تقارن آن با روز تاسوعای حسینی (ع)، زودتر از موعد مقرر برگزار شد، جهادگران نمونه کشوری معرفی و تقدیر شد.

گفتنی است در این مراسم خانم دکتر "عصمت‌السادات هاشمی گرجی"مدیر گروه بیماری های پستان پژوهشکده معتمد  و خانم دکتر " زهرا شیخی" عضو هیات علمی نمونه جهاددانشگاهی به عنوان جهادگرانه نمونه از واحد پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی معرفی شدند.