رئیس جهاد دانشگاهی در بازدید از پژوهشکده سرطان معتمد:
پژوهشکده سرطان معتمد، ظرفیت تبدیل به یک سازمان معظم را داراست
رئیس جهاد دانشگاهی در بازدید از پژوهشکده سرطان معتمد ضمن آشنایی کامل با فعالیت های بخش های فناورانه، پژوهش، آموزش، ساختار این مجموعه را واجد ظریفتی ارزشمند جهت تبدیل شدن به یک سازمان بزرگ و مستقل در حوزه تخصصی سرطان عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی روز یکشنبه 9 مردادماه با حضور در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی ضمن بازدید از دپارتمان های تحقیقاتی و بخش های مختلف پژوهشکده و افتتاح مرکز توسعه فناوری درمانهای نوین (ATMP) و آزمایشگاه سطح سوم ایمنی زیستی پژوهشکده در نشستی با حضور مدیران پژوهشکده شرکت کرد.
در جریان این بازدید که با همراهی دکتر مهدی باصولی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی انجام شد، دکتر دهقانی در جمع مدیران و متخصصان معتمد با اشاره به وجود اتمسفر صمیمیت و نشاط در میان همکاران این مجموعه که نشان دهنده رضایت در کار است، تصریح کرد: با توجه به توانمندی های ارزشمند و ساختار موجود در این پژوهشکده با تبدیل این پژوهشکده به پژوهشگاه سرطان معتمد جهاددانشگاهی موافق هستم و معتقدم ظرفیت موجود، قابلیت ایجاد یک سازمان بزرگ و مستقل در حوزه تخصصی سرطان را داراست.
دکتر دهقانی، سه قطب اصلی علوم پزشکی در جهاددانشگاهی را " رویان" ، " ابن سینا" و "معتمد" عنوان کرد و افزود: بدون شک پژوهشکده سرطان معتمد در حوزه تخصصی سرطان، مجموعه ای قدرتمند با ماموریت اختصاصی این حوزه ی تخصصی در نظر گرفته می شود که باید با ساختاری مستقل و مشخص به فعالیت های تخصصی این حوزه نظارت داشته باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی وجود برند پژوهشکده معتمد و نیروهای انسانی متخصص و متعهد این مجموعه را دو عنصر بسیار ارزشمند برای این مجموعه جهاددانشگاهی ارزیابی نمود و افزود: در این ساختار با ایجاد جاذبه برای بخش خصوصی می توان به طور جدی سازوکار درآمدزایی و تجاری سازی را توسعه داد.
رئیس جهاددانشگاهی در ادامه با اشاره به اهمیت نوآوری باز (Open Innovation) و استقبال از همکاری با تمام فناوران مرتبط در حوزه های تخصصی فعالیت های پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: فعالیتهای ارزشمندی به ویژه در حوزه ATMP در این پژوهشکده در حال انجام است که با اضافه کردن بسیاری از ظرفیت های علمی و دانشمندان بزرگ از جمله پروفسور اردشیر قوام زاده به این مجموعه می توان مجموعه نوآور مستقل با آزادی عمل بالا پیش رو داشت.
دکتر دهقانی در پایان درخصوص پروژه راه اندازی مرکز جامع درمانی سرطان پژوهشکده سرطان معتمد در منطقه خاوران تهران، با اعلام علاقمندی نسبت به اجرای این پروژه بر مشارکت بخش های خصوصی در راه اندازی هر چه سرعت تر و پربار تر این مجموعه تاکید ورزید.
نظر شما :