انتصاب مدیر کلینیک گاندی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی

طی حکمی از سوی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، "مدیر کلینیک گاندی پژوهشکده سرطان معتمد” منصوب شد.
۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۶ کد : ۵۱۱۸۲ آخرین اخبار

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، دکتر رامین صرامی فروشانی رئیس پژوهشکده طی حکمی سرکار خانم دکتر عصمت السادات هاشمی گرجی را به سمت " مدیر کلینیک گاندی پژوهشکده سرطان معتمد" منصوب نمود.

متن حکم خانم دکتر عصمت السادات هاشمی گرجی به شرح ذیل است:

خواهر ارجمند سرکار خانم دکتر عصمت السادات هاشمی گرجی
موضوع: انتصاب

احترامآ، نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند سرکار عالی و به پیشنهاد مدیر محترم اداره راهبری و نظارت بر خدمات تخصصی پژوهشکده به موجب این حکم به سمت " مدیر کلینیک گاندی پژوهشکده سرطان معتمدمنصوب می گردید.

امید است با اتکال به پروردگار متعال و همیاری همکاران فرهیخته و متعهد پژوهشکده در انجام وظایف محوله، موفق و موید باشید.

توفیق روز افزون سرکار عالی در خدمت به میهن و نظام مقدس اسلامی را از حق تعالی مسئلت دارم.

رامین صرامی فروشانی

رئیس