از سوی پژوهشکده سرطان معتمد برگزار می شود

کارگاه آشنایی مقدماتی با نرم افزار آماری Minitab و کاربرد آن در تحلیل داده ها برگزار می شود

۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۵۹۲۵۰ آخرین اخبار
کارگاه آشنایی مقدماتی با نرم افزار آماری Minitab و کاربرد آن در تحلیل داده ها از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در تاریخ ۳۱ تیر ماه لغایت ۱ مرداد ماه برگزار می شود.

کارگاه آشنایی مقدماتی با نرم افزار آماری Minitab و کاربرد آن در تحلیل داده ها از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در تاریخ 31 تیر ماه لغایت 1 مرداد ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد، این کارگاه از ساعت 7 الی 14 از سوی گروه ژنتیک سرطان با سرفصل های؛ آزمون فرض آماری، طراحی آزمایشات ( DOE) و تمرین های کاربردی برگزار خواهد شد.

علاقمندان می توانند از طریق motamed.jdereg.ir ثبت نام نمایند.

هزینه ثبت نام: 1.000.۰۰۰ تومان

لازم به ذکر است همراه داشتن لب تاپ و نصب نرم افزار Minitab ورژن 17 الزامی است.