اطلاع رسانی پویش سراسری سرطان معتمد در ناوگان سراسری اتوبوسرانی شهر تهران

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۴ کد : ۶۳۲۴۴ آخرین اخبار
به همت شرکت اتوبوسرانی تهران به عنوان حامی همیشگی پویش سراسری سرطان معتمد، امسال نیز اطلاع رسانی با درج پیامهای بهداشتی پویش پنجمین پویش سراسری سرطان معتمد در نمایشگر های الکترونیکی و نصب پوستر در اتوبوسهای این شرکت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد، پویش سراسری معتمد هر ساله از تاریخ 9 مهر تا 9 آبان همزمان با ماه اکتبر ماه جهانی ارتقاء و آگاهی بانوان در زمینه سرطان پستان انجام می شود.

پنجمین پویش سراسری سرطان معتمد با بهره گیری از ظرفیت عظیم شبکه گسترده جهاد دانشگاهی در سراسر کشور و تعدادی از سازمان ها و ارگان های دولتی برگزار می شود. محتوای آموزشی این پویش به شکل ساده و قابل فهم برای عموم جامعه توسط تیمی تخصصی، تولید و در قالب‌های مختلف از جمله برنامه‌های گفت وگو محور رادیو و تلویزیونی، پوستر،‌ موشن گرافیک، بیلبورد، پست‌های اینستاگرامی در شبکه اجتماعی و رسانه های مختلف به جامعه ارائه می‌شود.

لازم به ذکر است غربالگری رایگان سرطان پستان بانوان، امسال نیز همچون سال های گذشته در سطح شهر تهران
و برخی استان ها برگزار خواهد شد و بانوان تهرانی می توانند جهت اخذ نوبت برای استفاده از این خدمات ههمه روزه با شماره تماس 88641398 تماس حاصل فرمائید.

https://instagram.com/motamed.c.i اینستاگرام
@motamed.c.i