استقبال بانوان جهادگر مجتمع تحقیقاتی هلجرد از پویش سراسری سرطان معتمد

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۴ کد : ۶۳۳۳۸ آخرین اخبار
با استقبال بانوان جهادگر مجتمع نحقیقاتی هلجرد از برنامه های پنجمین پویش سراسری سرطان معتمد، طرح آموزش عمومی و معاینه رایگان برای بانوان این مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی انجام شد
استقبال بانوان جهادگر مجتمع تحقیقاتی هلجرد از پویش سراسری سرطان معتمد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد، در این طرح که با استقبال بیش از 50 نفر از همکاران جهاددانشگاهی در این مجتمع برگزار گردید ضمن آموزش خود مراقبتی، پیشگیری و شناسایی سرطان پستان، معاینه بانوان نیز توسط متخصصان پژوهشکده سرطان معتمد انجام گرفت.

گفتنی است در این طرح که تا پایان ماه اکتبر، 9 آبان ماه در جریان است بانوان ، همکاران و واحد های دیگر می توانند ضمن اعلام آمادگی از برنامه های آموزشی، فرهنگی و ترویجی و همچنین معاینات رایگان بهره مند شوند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشکده به آدرس mci.ac.ir و با  شماره تماس 88641398 تماس حاصل فرمائید.