راه‌اندازی مرکز تخصصی تشخیص، کنترل و درمان سرطان بانوان، کمک به حفظ بنیان خانواده‌ها

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۰ کد : ۶۷۳۸۱ آخرین اخبار

مهسا پرنیان، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی هم گفت: راه‌اندازی مرکز تخصصی شبکه ملی تشخیص، کنترل و درمان سرطان بانوان هم در راستای توجه به بنیان خانواده و سلامت زنان انجام شده است.

وی تاکید کرد: با توجه به شیوع سرطان‌های بانوان در استان، توجه به این حوزه ضروری بود.

پرنیان با اشاره به اینکه رویکرد جهاد دانشگاهی برعهده گرفتن کارهای بر زمین مانده در موضوعات مختلف است، افزود: با توجه به شرایط خراسان شمالی در سرطان پستان، راه‌اندازی این مرکز در اولویت کاری جهاد دانشگاهی و پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی قرار گرفت که امیدواریم راه‌اندازی این مرکز، کمک شایان و موثری در راستای ارتقای سلامت بانوان در استان باشد.

وی تاکید کرد: غربالگری رایگان سرطان پستان از روز جمعه با حضور پزشکان پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و پزشکان استان در این مرکز آغاز شده که با استقبال بی‌نظیر مردم روبرو بوده است.