در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد؛

در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد؛ مهم ترین راه های پیشگیری سرطان در بانوان

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۶۸۶۲۳ آخرین اخبار
دکتر آسیه الفت بخش، معاون آموزش و پژوهش پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: شرکت در غربالگری ها یکی از راه های پیشگیری از سرطان است.
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد؛ مهم ترین راه های پیشگیری سرطان در بانوان

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد، دکتر آسیه الفت بخش، معاون آموزش و پژوهش پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: بیماری هایی از قبیل سرطان پستان، دهانه رحم، پروستات و روده بزرگ قابلیت پیشگیری دارند/ شرکت در غربالگری ها یکی از راه های پیشگیری از سرطان است.

وی افزود: غربالگری سیستماتیک در کشور در زمنیه سرطان وجود ندارد ولی اکثر متخصصان در کشور بانوان را به غربالگری تشویق می کنند/ به بانوان بالای 40 سال، ماموگرافی سالانه را توصیه می کنیم.

کلید واژه ها: دکتر آسیه الفت بخش خبرگزاری دانشجو شبکه ملی تشخیص زودرس و درمان سرطان پستان پیشگیری از سرطان