مشاور ارشد رییس پژوهشکده منصوب شد

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۸ کد : ۳۱۵۹۰ آخرین اخبار
طی حکمی از سوی ریاست پژوهشکده سرطان معتمد؛ مشاور ارشد رییس پژوهشکده منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر رامین صرامی فروشانی سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد،  دکتر شهپر حقیقت به سمت مشاور ارشد رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی ، درسوابق فعالیتهای ایشان می توان به موارد زیر اشاره نمود:
 معاون آموزشی پژوهشی پژوهشکده سرطان معتمد ۱۳۹۳-۱۳۹۷
مدیر کلینیک بیماریهای پستان پژوهشکده سرطان معتمد ۱۳۸۴-۱۳۷۹،
مسئول فنی کلینیک بیماریهای پستان پژوهشکده ۱۳۹۴-۱۳۸۳ (۱۶ سال)
سردبیر نشریه علمی پژوهشی بیماری های پستان پژوهشکده از سال ۹۳ تاکنون
مدیر برتر پژوهش پژوهشکده سرطان معتمد در سال ۱۳۹۷،
طراح و راه انداز اولین کلینیک لنف ادم در مرکز  تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی

متن حکم به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر حقیقت
عضو محترم هیئت علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی
موضوع: حکم انتصاب
با عنایت به تخصص و تعهد سرکار عالی و به موجب این ابلاغ شما را به عنوان "مشاور ارشد رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی" به مدت یکسال منصوب می نمایم.
انشاءالله به مدد پروردگار و همت سرکار عالی و همت و مشارکت جهادگران عزیز شاهد ارتقای کمی و کیفی پژوهش و آموزش در پژوهشکده باشیم.
توفیق روز افزون حضرتعالی در خدمت به نظام مقدس اسلامی را از حق تعالی مسئلت دارم.

رامین صرامی فروشانی
                                                                                              سرپرست پژوهشکده