سخنرانی دکتر کیوان مجیدزاده در مراسم رونمایی کتابی در حوزه کودکان سرطانی

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۳۴۱۵۸ آخرین اخبار
رئیس پژوهشکده معتمد در مراسم رونمایی کتابی در حوزه کودکان سرطانی: برای نیازهای آموزشی و فرهنگی کشور باید از دوره کودکی برنامه ریزی کنیم

رئیس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی در مراسم رونمایی کتاب "سین سین و نیروی خارق العاده" با موضوع سرطان کودکان، نوشته رکسانا سادات دلاور پور مقدم که شب گذشته ۱۴ اسفندماه با حضور نویسندگان، خبرنگاران و دست اندکاران پژوهشی و درمانی حوزه  سرطان برگزار گردید؛ طی سخنانی با اشاره به مغفول ماندن نیازهای آموزشی و فرهنگی در این حوزه برای کوکان گفت: در این خصوص باید از دوره دبستان و حتی پیش از آن بستر آموزشی و فرهنگسازی اجتماعی را فراهم سازیم.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده؛ دکتر مجیدزاده در این ضمن اشاره به اهمیت موضوع آموزشی و شناخت اولیه بیماری، تصریح کرد: نتایج حاصل از تحقیقات به عمل آمده نشان میدهد؛ حدود 40 تا 50 درصد سرطان ها قابل پیشگیری هستند، که این امر نیازمند آموزش و فرهنگ سازی در جامعه است.
رییس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی؛ علل افزایش بروز سرطان در کشور را مسائلی مانند چاقی، مصرف دخانیات و فست فودها عنوان کرد که نرخ بروز سرطان را در کشور ما را در دو دهه آینده دو برابر امروز خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره به سرطان های توارثی و اهمیت شناسایی پیش از بروز آن، گفت: حدود ۵ تا ۱۵ درصد موارد ابتلاء به سرطان ها، توارثی هستند که می توان با انجام آزمایش های ژنتیکی نسبت به پیشگیری از ابتلاء به سرطان در خانواده های که ژن ابتلاء به سرطان را دارند، اقدام کرد.
گفتنی است؛ این مراسم با حمایت موسسه خیریه محک برگزار گردید.