طی حکمی از سوی رئیس جهاد دانشگاهی

دکتر صرامی فروشانی به ریاست پژوهشکده سرطان معتمد منصوب شد

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۷ کد : ۴۲۸۳۶ آخرین اخبار
دکتر صرامی فروشانی به ریاست پژوهشکده سرطان معتمد منصوب شد

دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی با تبدیل حکم سرپرستی دکتر رامین صرامی فروشانی، وی را به ریاست پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی در حکم انتصاب دکتر صرامی فروشانی آورده است: « با عنایت به تعهد و شایستگی جنابعالی و براساس مصوبه یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه هیات امنا مورخ 25/12/1400 بدین وسیله ضمن تشکر از خدمات شایسته جنابعالی به موجب این حکم برای مدت دو سال به عنوان رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی منصوب می شوید.
امید است با یاری خداوند سبحان و همکاری و همدلی همه جهادگران عزیز به خصوص جهادگران ان پژوهشکده در توسعه و ارتقاء کیفی و کمی امور پژوهشی – درمانی و ساماندهی فعالیت های مرتبط در سایر واحدهای جهاد دانشگاهی موفق و موید باشید.»
دکتر صرامی فروشانی از بهمن ماه 1399 با حکم دکتر طیبی به عنوان سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و پیش از آن به عنوان معاون پژوهش، فناوری و خدمات تخصصی این پژوهشکده فعالیت داشته است.