نخستین «نشان عالی دانش» بر سینه استاد قوام زاده

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۰ کد : ۵۷۷۰۳ آخرین اخبار
در آئینی که همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه تهران برگزار شد، استاد اردشیر قوام زاده، رییس هیات بورد آنکولوژی پژوهشکده سرطان معتمد و ۱۱ چهره برجسته علمی دیگر در حوزه‌های مختلف دانش مفتخر به دریافت نخستین نشان عالی دانش شدند.
نخستین «نشان عالی دانش» بر سینه استاد قوام زاده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در نخستین آئین اعطای نشان عالی دانش که شامگاه دوشنبه ۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد، استادان اعظم ایرجی زاد، عباس بازرگان، احمدرضا دهپور، علی‌اکبر رشاد، عباسعلی زالی، حسین صفایی، سید کاظم علوی‌پناه، محمود فتوحی فیروزآباد، اردشیر قوام‌زاده، محمدمهدی کیانی، محمود مهرداد شکریه و محمدحسین نصر اصفهانی مفتخر به دریافت نخستین نشان عالی دانش کشور شدند.

دکتر اردشیر قوام‌زاده، متولد ۱۳۱۹ در تهران است. این استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران نخستین عمل پیوند مغز استخوان در ایران را در کارنامه علمی خود دارد. وی همچنین پزشک نخستین تزریق سلول‌های قاتل لنفوستیک در ایران است. استاد برجسته خون و انکولوژی، دارنده چندین عنوان و جایزه معتبر ملی و بین‌المللی است که جایزه جامعه پیوند مغز استخوان اروپا، جایزه مرکز تحقیقات بین‌المللی پیوند سلول‌های بنیادی دنیا در آمریکا، جایزه علامه طباطبایی، دارنده رتبه یک جشنواره رازی از جمله این عناوین و جوایز است.

دکتر قوام‌زاده علاوه بر پژوهش‌های علمی و پزشکی ارزشمند، ریاست انجمن هماتولوژی و انکولوژی ایران، ریاست مرکز تحقیقات خون و سرطان و پیوند مغز استخوان و عضو مؤسس برجسته‌ترین محققان جهان را نیز در کارنامه خود دارد.

دکتر سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، دکتر جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر منصور انبیاء، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و جمعی از استادان ممتاز، پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار در آئین رسمی اعطای نشان عالی دانش حضور داشتند.

به برگزیدگان نخستین نماد نشان عالی دانش در نماد آموزش عالی ایران، علاوه بر لوح تقدیر و نشان عالی دانش، ۲۰ قطعه سکه بهار آزادی اهدا شد.