مشاور عالی رییس پژوهشکده سرطان معتمد در امور رسانه، فرهنگ و ارتباطات منصوب شد

۱۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۵۸۲۴۹ آخرین اخبار
طی حکمی رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی ، دکتر محمد درزی، عضو هیات علمی پژوهشکده را به سمت مشاور عالی رییس پژوهشکده سرطان معتمد در امور رسانه، فرهنگ و ارتباطات منصوب کرد.
مشاور عالی رییس پژوهشکده سرطان معتمد در امور رسانه، فرهنگ و ارتباطات منصوب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد، دکتر رامین صرامی فروشانی در حکم انتصاب دکتر محمد درزی آورده است:
برادر ارجمند جناب آقای دکتر محمد درزی
موضوع: انتصاب
احتراما با عنایت به تعهد، تخصص عالی و تجربه حضرتعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "مشاور عالی رییس پژوهشکده سرطان معتمد در امور رسانه، فرهنگ و ارتباطات" منصوب میگردید.
.
انشالله به برکت روز مبارک ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع) و با نیت خیر و اعتقاد راسخ و همت و‌ پشتکار کم نظیری که از شما جهادگر نمونه‌سراغ داریم، در جهت خدمت به نظام مقدس اسلامی و مردم شریف میهن عزیزمان بیش از پیش موفق و پیروز باشید.