جدیدترین نشریه علمی بیماری‏های پستان پژوهشکده سرطان معتمد منتشر شد

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۸ کد : ۶۷۴۶۷ آخرین اخبار
شصت و سومین شماره نشریه علمی بیماری‏های پستان پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، مربوط به زمستان ۱۴۰۲ از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی منتشر شد.
جدیدترین نشریه علمی بیماری‏های پستان پژوهشکده سرطان معتمد منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، در این شماره 7 مقاله با عناوین زیر منتشر شده است. استقبال رشته های مختلف تخصصی علوم پایه، مهندسی و پزشکی و چاپ خلاصه ی تفصیلی (Extended Abstract) به زبان انگلیسی از نکات قابل توجه در این نشریه است.

عناوین مقالات چاپ شده در شماره اخیر به شرح ذیل است.

• TRIM14 و  TRIM29  به عنوان تومور مارکرهای بالقوه برای تشخیص سرطان پستان
  • چندشکلی ER-NE T>C در پروموتر ژن ESR1 و افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان
  • بررسی تأثیر مشاوره معنا درمانی با و بدون یوگا بر اضطراب، افسردگی و شادکامی پس از ابتلاء به سرطان پستان
  • نقش فرهنگ در تجربه زندگی زنان مبتلا به سرطان پستان در ایران:یک مطالعه پدیدار شناختی
  • تاثیر اجرای برنامه خودشفقتی بر امید در زنان مبتلا به سرطان پستان
  • بررسی تأثیر زوج‌درمانی هیجان‌مدار بر دلزدگی زناشویی و صمیمیت جنسی زوجین دارای همسر مبتلا به سرطان پستان
  • نقش بخش عروقی استرومایی (Stromal vascular fraction) در بازسازی پستان پس از جراحی: مقاله مروری

لازم به ذکر است، مجله بیماری های پستان در پایگاه بین المللی Scopus، پایگاه Embase، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام‌(ISC) ، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی ‌(SID)، بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) و پایگاه سیویلیکا (CIVILICA)  نمایه می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مقالات، به وب سایت www.ijbd.ir مراجعه کنید.