در راستای پویش سراسری سرطان معتمد انجام شد

توزیع ۱۰ هزار بروشور آموزشی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطانهای بانوان در نماز جمعه تهران

۱۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۵ کد : ۷۶۲۰۸ آخرین اخبار

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی این بروشورها شامل اطلاعاتی درباره روش های پیشگیری ضرورت و نحوه تشخیص زودهنگام و درمان به موقع سرطان پستان بودند.

ماه اکتبر (۱۰) مهر تا ۱۰ آبان به عنوان ماه جهانی آگاهی رسانی در خصوص سرطان پستان نامگذاری شده و پژوهشکده سرطان معتمد نیز با برگزاری پویش سراسری سرطان معتمد به ارائه رایگان خدمات آموزشی و غربالگری سرطان های شایع بانوان می پردازد.

هدف از این برنامه ارتقاء آگاهی جامعه نسبت به خطرات این بیماری و تشویق به انجام معاینات دوره ای بود. همچنین در این بروشورها به نشانه ها و علائم اولیه سرطان پستان اشاره شده و نحوه خودآزمایی پستان به صورت تصویری توضیح داده شده است.

توزیع بروشورهای آموزشی پیشگیری و تشخیص سرطان پستان که گامی در جهت ارتقای آگاهی عمومی و کمک به کاهش موارد ابتلا به سرطان پستان و ارتقای سلامت بانوان کشور است با استقبال خوبی از سوی نمازگزاران مواجه شد و بسیاری از حاضرین از اطلاعات ارائه شده استقبال کردند.

کلید واژه ها: بروشور سرطان پژوهشکده معتمد پویش معتمد نماز جمعه تهران پویش اکتبر